GĘSINA 9-12 LISTOPADA
Bulion z gęsiny z pierożkami nadziewanymi gęsiną i jarzębiną, gęsie żołądki
cena : 24,00 zł
***
Pierś z gęsi confit z gruszką macerowaną w czerwonym winie
podana z kluskami i tartymi buraczkami
cena : 99,00 zł
***
Pieczone udko z gęsi podane z sosem pieczeniowo – żurawinowym,
pierogami z kaszą i dynią hokkaido
cena : 99,00 zł
***
Parfait z sosem śliwkowo – rumowym
cena : 23,00 zł
***
Krem brulle z musem malinowym
cena : 23,00 zł
Bulion z gęsiny z pierożkami nadziewanymi gęsiną i jarzębiną, gęsie żołądki
cena : 24,00 zł
***
Pierś z gęsi confit z gruszką macerowaną w czerwonym winie
podana z kluskami i tartymi buraczkami
cena : 99,00 zł
***
Pieczone udko z gęsi podane z sosem pieczeniowo – żurawinowym,
pierogami z kaszą i dynią hokkaido
cena : 99,00 zł
***
Parfait z sosem śliwkowo – rumowym
cena : 23,00 zł
***
Krem brulle z musem malinowym
cena : 23,00 zł