Zapraszamy do naszego lokalu na zestaw dań przygotowany pod Zabrzański Festiwal Restauracji!
Inicjatywa ta trwa do 8 listopada.
MENU:
Zupa:
Krem z topinamburu podany z chipsem z jarmużu oraz palonymi orzechami włoskimi
Danie główne:
Żebro z dzika serwowane z puree z dyni oraz fasolką szparagową
Deser:
Waniliowa panna cotta z jadalną ziemią i owocami
Kawa czarna/biała Zupa + danie główne - 20,00 zł
Deser + kawa - 10,00 zł
Inicjatywa ta trwa do 8 listopada.
MENU:
Zupa:
Krem z topinamburu podany z chipsem z jarmużu oraz palonymi orzechami włoskimi
Danie główne:
Żebro z dzika serwowane z puree z dyni oraz fasolką szparagową
Deser:
Waniliowa panna cotta z jadalną ziemią i owocami
Kawa czarna/biała Zupa + danie główne - 20,00 zł
Deser + kawa - 10,00 zł