MENU ANDRZEJKOWE
Zupa:
Aromatyczny krem z dyni z prażonymi pestkami
Danie główne:
Roladka wieprzowa z orzechami laskowymi na sosie borowikowym, gnocchi, buraczki
Słodki bufet:
Babeczki z karmelem i bananami / mini bezy z mascarpone i owocami / sernik z suszoną śliwką / mini deserki
Kawa/ herbata
Bufet zimnych zakąsek:
Wybór serów żółtych i pleśniowych
Swojski salceson / krupnioki / kiełbasa
Babeczki z pastą z grillowanych warzyw i fety
Mini caprese
Smalec z ogórkiem kiszonym
Tortille z warzywami i kurczakiem
Tymbaliki drobiowe z sosem tatarskim
Śląski galert
Roladka naleśnikowa z wędzonym łososiem
Pasztet pieczony z suszona śliwką
Kotleciki vege na humusie
Sałatka z orzechami i camembertem
Sałatka gyros
Pieczywo, masło
Na ciepło:
Strogonof drobiowy
Napoje zimne: woda mineralna z miętą i owocami, soki owocowe
***
• Dostępne również menu w wariancie wegetariańskim
• Stoliki dostosowane do ilości osób w grupie
• Alkohol w restauracji w atrakcyjnych cenach
• Zabawę rozkręcą wspaniali The Double Brothers