Dania główne

  1. Rolada wołowa
    kluski jasne, modra kapusta z boczkiem
  2. Kotlet schabowy
    bratkartofle, kiszona kapusta, kwaśna śmietana
  3. Pierś z kaczki confit
    kluski tarte, burak pieczony z wiśniami, sos z czerwonego wina
  4. Stek z polędwicy marynowany w zielonym pieprzu
    warzywa grillowane, talarki z ziemniaków, sos pieprzowo-koniakowy
  5. Filet z kurczaka z kostką
    borowiki, szpinak, puree tymiankowe, warzywa gotowane, prażone ziarna
  6. Polędwiczka wieprzowa sous-vide
    pieczone warzywa, grillowany camembert
  7. Halibut z pieca
    puree z zielonego groszku, młode marchewki
  8. Filet z łososia
    jarmuż w białym winie, sos z kurek, placek ryżowy

« wróć do głównej strony menu

Powrót do strony głównej Do góry