Inspiracje Szefa Kuchni

 

 

 

 

 

 

 

MENU:

 

✔️ Przystawka:
Zielone szparagi/pieprz młotkowany/cebula/
jajo przepiórcze/sos holenderski - 21,00 zł

✔️ Zupa:
Duet kremów z białych i zielonych szparag/grissini/szynka parmeńska - 16,00 zł

✔️ Dania główne:
- Saltimbocca/risotto/szparagi - 47,00 zł
- Rolada z pstrąga/białe szparagi/puree ziemniaczane/płatki kukurydziane/sos pietruszkowy - 29,00 zł

✔️ Deser:
Truskawki/mango/twaróg/
Ciastko zbożowe - 14,00 zł

☀️ Na orzeźwienie polecamy:
- Lemoniadę truskawkową z rozmarynem - 12,00 zł
- Aperol Spritz (drink na bazie Prosecco i Aperola) - 16,00 zł

 

Powrót do strony głównej Do góry